Bind 4: Det Vestlige Nordjylland under besættelsen UDKOMMER 2021

DKK 0,00

Ikke på lager

Beskrivelse

”DET VESTLIGE NORDJYLLAND UNDER BESÆTTELSEN”

Bogen handler om besættelsestiden i:

Vesthimmerland, Salling, Thy, Mors, Hanherred samt byerne: Brovst, Fjerritslev, Thisted, Farsø, Løgstør, Skive, Viborg med mange flere byer samt egnene omkring disse byer. Bogen forventes klar til udgivelse i august 2021.

De sorte cirkler på kortet med numre, er de steder hvor der fandtes modtagepladser.

Kortet er et oversigtskort der er vejledende for at kunne finde en mere præcis plads-placering på generalstabskortene 1943-45.

Pladserne der er markeret på oversigtskortet ligge 100 meter til 2000 meter fra den helt nøjagtige position. Alle pladser er nøjagtig placeret på hver sit kort inde i bogen (bind 4.) ligesom i de tre forudgående udgivelser. Alle tal på arbejdskortet er engelske Tablejam numre.

Lige nu er detektivarbejdet på det højeste med at finde ud af hvilke våbenmodtagegrupper der betjente de forskellige pladser som du kan se på oversigtskortet og her har jeg brug for henvendelser og historisk hjælp fra lokalbefolkningen og andre med viden om områderne på oversigtskortet.

Det er meget vigtigt at huske at alle oplysninger er vigtige, store som små. Send venligst oplysninger om: modstandsarbejdet, flygtningelejre, sabotager, tyskerne, Gestapo, Hipo, mord, livet i hverdagen, private beretninger og fotos. Har du aviser og blade er forfatteren også meget interesseret.

Kontakt forfatteren hvis du har oplysninger.

Mail til: forlaget.vrejlev@email.dk eller ring på tlf.  26.46.96.76 hver dag i tiden mellem kl. 11.00 og kl. 14.00 ugens 7 dage.

Mange venlige hilsner fra Pernille

Deadline for det kommende bind 4. er den 1. januar 2021.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bind 4: Det Vestlige Nordjylland under besættelsen UDKOMMER 2021”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *