Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

”Forlaget Vrejlev” bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Vælger du at bogpakken skal leveres til din hoveddør bør du være opmærksom på følgende: Ved pakke levering til din bopæl hvor GLS -chaufføren sætter pakken, hvis du ikke er hjemme, frasiger GLS og FORLAGET VREJLEV sig ethvert ansvar for bogpakken.

Når du bestiller en bog eller flere bøger, er det meget vigtigt at skrive dit mobilnummer og mailadresse, så du får en sms når pakken er fremme ved din nærmeste GLS -pakkeshop. De gamle fastnet numre kan ikke bruges.

Husk at hente bogpakken helst inden for 5 dage hos pakkeshoppen.

OBS, OBS DIN BOG ER IKKE GLEMT DEN ER PÅ VEJ

I de perioder hvor der ikke sendes så mange bogpakker afsted fra FORLAGET VREJLEV, sender vi KUN bøger ud en gang om ugen. Det er for at spare på driftsomkostningerne til GLS- transport, som henter bøgerne hos forlaget. Når bøgerne skal afhentes, skal der også betale ekstra for det, for hvem vil køre gratis. Derfor … jo mere vi sparer på driften omkring bog fremstillingen og levering til kunderne, des billigere kan du købe bøgerne.

Husk vi er et NON PROFIT PROJEKT.

Vi sender ikke bøger til udlandet. Heller ikke til Færøerne og Grønland.

Har du ikke modtaget bogpakken efter 9 dage, bedes du venligst kontakte os på mail: forlaget.vrejlev@gmail.com

Reklamation for evt. ødelagte bogpakker under transport med GLS.

Anmeldelse af skade på bogpakken skal ske skriftligt til denne mailadresse: forlaget.vrejlev@gmail.com

Der gælder følgende frister for reklamation overfor Forlaget Vrejlev:

1.   Det er yderst sjældent, at der forekommer skader på forsendelser fra Forlaget Vrejlev, for vi emballerer bogen/bøgerne grundigt. Men uheldet kan ske at der bliver en skade på pakkens indhold. Ved skade skal kunden eller modtageren af pakken reklamere/kontakte Forlaget Vrejlev straks og senest inden for 3 hverdage efter levering, idet samtlige krav ellers fortabes.

2.   Forlaget Vrejlev skal have fotos fra flere vinkler af de ødelagte bøger og fotos af hele den beskadigede pakke samt den emballage som bøgerne var sendt i.

3.   Forlaget Vrejlev kan forlange, at modtageren skal sende den beskadigede pakke retur med GLS og sammen med den ødelagte bog/bøger. Det er vigtigt at medsende den ødelagte emballage således at Forlaget Vrejlev kan gøre erstatningskrav over for GLS.Er dette ikke muligt, mistes retten til erstatning. Forlaget Vrejlev godtgør retur- forsendelse udgifterne over for kunden.

4.   Vi beklager meget, at det er så besværligt med en skade på en forsendelse, men næsten de samme krav stiller GLS over for Forlaget Vrejlev. En del af transporten for en bogpakke og øvrige pakker foregår i et automatisk sorteringsanlæg uden menneskelig berøring, og her kan en pakke falde overbord fra transportbåndene. Derfor skal der dokumentation, fotos for at nå frem til: ”Hvem skal nu betale” GLS eller Forlaget Vrejlev. Lad os bede for at din bogpakke når frem med en fin bog uden skader.

5.   OBS! Ellers gælder reglerne for internethandel, og der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Der tages forbehold for leveringssvigt, leveringstider, udsolgte bøger, portotakster.

Returnering skal ske til:

“FORLAGET VREJLEV”
Pernille Pedersen
Hjortshøjparken 21.
8530 Hjortshøj

GOD LÆSNING