Handelsbetingelser

FOR FORLAGET VREJLEV

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

”Forlaget Vrejlev” bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Vælger du at bogpakken skal leveres til din hoveddør bør du være opmærksom på følgende: Ved pakkelevering til din bopæl hvor GLS -chaufføren sætter pakken, hvis du ikke er hjemme, frasiger GLS og FORLAGET VREJLEV sig ethvert ansvar for bogpakken.

Når du bestiller en bog eller flere bøger, er det meget vigtigt at skrive dit mobilnummer og mailadresse så du får en sms når pakken er fremme ved din nærmeste GLS -pakkeshop. De gamle fastnet numre kan ikke bruges.

Husk at hente bogpakken helst inden for 5 dage hos pakkeshoppen.

OBS, OBS, OBS DIN BOG ER IKKE GLEMT DEN ER PÅ VEJ

I de perioder hvor der ikke sendes så mange bogpakker afsted fra FORLAGET VREJLEV sender vi KUN bøger ud en gang om ugen og det er hver mandag. Det er for at spare på driftsomkostningerne til GLS- transport som henter bøgerne hos forlaget. Når bøgerne skal afhentes, skal der også betale ekstra for det, for hvem vil køre gratis. Derfor … jo mere vi sparer på driften omkring bogfremstillingen og levering til kunderne des billigere kan du købe bøgerne. Det er også med til at skåne på bilosen at have bilen fyldt op i stedet for en halvtom bil.

Husk vi er et NON PROFIT PROJEKT.

Vi sender ikke bøger til udlandet.

Reklamation:

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Har du ikke modtaget bogpakken efter 9 dage, bedes du venligst kontakte os.

OBS! Ellers gælder reglerne for internethandel, og der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Der tages forbehold for leveringssvigt, leveringstider, udsolgte bøger, portotakster.

Returnering af bogen skal ske til:

“FORLAGET VREJLEV”

Hjortshøj Møllevej 83,

8530 Hjortshøj v/Ib Vestergaard.

CVR: 39453746

INFO og hjælp til bestilling:

KONTAKT FORLAGET

forlaget.vrejlev@gmail.com

 

Tlf.: 28.91.13.90.