Om projektet

I projektet: ”DE 6 BESÆTTELSES BIND”. Handler om besættelsestiden i Vendsyssel, Nordjylland, Vestjylland og Østjylland.

Der ingen der får penge for at hjælpe projektet.

Alle hjælper gratis til, for der er ikke plads til lønninger, når der skrives/laves historiske fagbøger i denne størrelse.

Forfatteren får intet for at skrive/lave bøgerne.

Forlæggeren/forlaget tjener intet på projektet.

Denne nye hjemmeside er lavet gratis af Peter Grillo.

Charlotte Leth passer og plejer hjemmesiden, gratis.

Den eneste har fået meget betaling for sit arbejde, er projektets revisor og som i 2021 og 2022 har arbejdet helt gratis for projektet.

Et år efter det 6 binds udgivelse bliver et evt. overskud doneret til Frihedsmuseets Venners Fond.

Det er interessen for at formidle om besættelsestiden der er drivkraften i at bruge 12 år på at skrive de 6 bind.

Bogen/bøgerne er blevet fremstillet med frivillig og gratis hjælp fra folk, der har bidraget med en håndsrækning til hvert bind i form af korrekturlæsning, indsamling af arkivalier og fremstilling af reklamer for serien ude i samfundet.

Pressens kan ikke takkes nok for deres store villighed til at skrive om projektet og dermed formidle kontakten mellem forfatteren og folket, så nye oplysninger og arkivalier tilsendes til forfatterens næste udgivelser.

Er der fejl i tegnsætningen/grammatikken må læserne bære over med et smil, for der er kort og godt ikke økonomiske midler til professionel korrekturlæsning og grafisk assistance. De to nævnte områder ville have forøget bogens salgspris væsentligt.

Måtte bøgerne blive læst som det, de er: Et minde om år i Danmarkshistorien, hvor et lille folk gik i kamp mod en overmægtig fjende for at genvinde sin frihed og sit lands ære. En kamp sammen med vore store allierede, som blev fulgt af den civiliserede verden, og som til sidst resulterede i sejr og frihed til det danske folk.

Tak fordi du læste om projektet og måske har du en ide, om netop din håndsrækning i projektet.

De bedste venlige hilsner fra forlaget og forfatteren