Bind 5: “Midt- og Vestjylland under besættelsen”

DKK 348,00

Beskrivelse

Midt- og Vestjylland under besættelsen

                                             

OM DEN NYE UDGIVELSE, BIND 5

”MIDT- OG VESTJYLLAND UNDER BESÆTTELSEN”

Bind 5. handler om hele det landområde du kan se på billedet af det kommende bogomslag. De sorte cirkler på kortet/bogomslaget med nummer ved, er våbenmodtagepladserne i bogens skriveområde.

Bind 5. handler om: besættelsen, illegale blade, agenter, modstandskampen, våbennedkastninger, sabotager, schalburgtager, Gestapo, det danske politi, arresterede, Kz-lejrene, flygtninge og hverdagen på godt og ondt i perioden fra den 9. april 1940 til juli 1945.

Du kan skrive til Pernille: forlaget.vrejlev@email.dk

De 4 første udgivelser og den sidste nye bog, bind 5 fortælles der om på denne hjemmeside: https://www.besaettelsenijylland.dk/

DETTE ER ET NON PROFIT PROJEKT DER TAGER 12 ÅR AT LAVE…

Bøgerne er blevet fremstillet med frivillig og gratis hjælp fra folk, der har bidraget med en håndsrækning til hvert bind i form af korrekturlæsning og indsamling af arkivalier. Hverken Forlaget Vrejlev, der udgiver bøgerne, eller forfatteren tjener en eneste krone på udgivelserne. Ingen, absolut ingen bliver lønnet i projektet. Et evt. overskud vil blive doneret til: ”Frihedsmuseets Venners Fond” når regnskabet gøres op et år efter den sidste udgivelse, som bliver bind 6.

Måtte bøgerne blive læst som det, de er: Et minde om år i Danmarks historie – år, hvor et lille folk gik i kamp mod en overmægtig fjende for at genvinde sin frihed og sit lands ære. En kamp sammen med vore store allierede, som blev fulgt af den civiliserede verden, og som til sidst resulterede i sejr og frihed til det danske folk.

Hjemmesiden ”vendsysselunderbesaettelsen” har haft over 371.000 besøg siden 2012. I 2018 modtog forfatteren Pernille Pedersen ”Niels Ebbesen medaljen” for bogen ”Vendsyssel under besættelsen”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bind 5: “Midt- og Vestjylland under besættelsen””

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *